A green space for the workforce and visitors

Ardmore have created a well being area for all site personnel and visitors attending our site at Canada Water using recycled timber and scaffolding.

The internal green space was developed to allow our workforce to have a quiet environment and refuge away from the daily construction activities where they can enjoy a social area to reflect on their work and relax.

Footer Reference

Entry submitted by Ardmore


Did you find this article helpful?

Please rate this article

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

Leave a comment

Return to previous page

The Scheme does not promote or endorse any products, goods or services. For more information, click here.