Additional Space for Coronavirus Social Distancing Created with Recycled Site Materials

This contractor has uses recycled site materials to create a unique outdoor space for operatives and staff to meet, eat and relax.

The area, called a ‘Green Zone’, boosts the sustainability of the project and its creation supports social distancing by providing additional space.

Fencing and tables were made with pallets, planters were built with left over shuttering ply, the barbecue was built as part of sample brickwork and excess shingle was used on the floor and plants will be reused in the final landscaping of the project, additionally the sun sails were contributed by their groundworks contractor.

This example of best practice is just one way that projects can work to tackle the virus and reduce the spread. For full guidance and the latest Government advice read the Construction Leadership Council’s Site Operating Procedures.

Footer Reference

Entry submitted by United Living


Did you find this article helpful?

Please rate this article

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

Leave a comment

Return to previous page

The Scheme does not promote or endorse any products, goods or services. For more information, click here.