Nursery Hoarding and Viewing Platform

At our Tullibody South Campus project, a portion of the site hoarding shared a boundary with the existing nursery.

The hoarding has been cut and painted to resemble a castle battlement. A viewing platform and viewing windows into the site have been incorporated to allow the children to monitor progress of the new facility, with the retaining wall painted in a chalk board paint, allowing the children to draw what they are seeing on site. A plaque with the castle’s name and a flag designed by the children have also been installed.

To find out more, click on the link below.

Go to resource


Footer Reference

Entry submitted by Robertson Construction Central


Did you find this article helpful?

Please rate this article

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

Leave a comment

Return to previous page

The Scheme does not promote or endorse any products, goods or services. For more information, click here.