Improving Visibility for Wheelchair Users

The base of the scaffolding on the front elevation of the building has been built off the public footpath and encased in neatly decorated low level timber framing with a central circulation zone for pedestrians.

To improve the visibility for wheelchair users at the intersection of a pavement crossover and busy highway, viewing panels have been created in the low level panelling to help assess the traffic flow and the feasibility to cross the road.

Footer Reference

Monitor Report. Willmott Dixon. London. February 2021.


Did you find this article helpful?

Please rate this article

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 votes, average: 0.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

Leave a comment

Return to previous page

The Scheme does not promote or endorse any products, goods or services. For more information, click here.